Welkom op de website van Vocaal Ensemble Animato.

Vocaal ensemble Animato is een groeiend, ambitieus kamerkoor. Onder leiding van dirigent Sanda Audere voert het koor zeer uiteenlopende muziek uit, lopend van de renaissance tot 20ste eeuw, en van a capella tot begeleid door uiteenlopende ensembles.

Uitdaging voor zangliefhebbers: "Kerstliederen rondom de Oostzee"
Vocaal Ensemble Animato zoekt zangers en zangeressen die zin hebben in een uitdaging op muzikaal gebied. Wij gaan een kerstconcert verzorgen met muziek uit de landen rondom de Oostzee. Dit alles onder de bezielende en humorvolle leiding van onze Letse dirigente Sanda Audere. Wij zoeken met name alten en tenoren, maar iedereen is vrij om te reageren. We zijn een gezellig koor waar je een project kunt mee draaien of gewoon lid van het koor kunt worden. Projectleden betalen voor de tijd dat het project duurt dezelfde contributie als de leden. Het concert is op 15 december. En op 21 december wordt meegewerkt aan het benefiet-concert t.b.v. de voedselpakkettenactie. Dit concert wordt georganiseerd door de Rotary/Lions Capelle. Wij zorgen voor midifiles en verwachten dat leden thuis studeren. Onze repetitie is op dinsdagavond in De Hoeksteen, Rivierweg 15, 2903 AJ Capelle aan den IJssel. Wij oefenen van 20:00 uur tot 22:00 uur. De eerste repetitie vind plaats op 28 augustus 2018. Instappen kan tot een nader te bepalen datum. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-40 36 07 56 of per e-mail via bestuur@vocaalensemble-animato.nl


Concert "Van Nachtegalen en zo meer" op 19 juni 2018 in de Adriaen Janzkerk in Rotterdam Oud-IJsselmonde
Luister naar een opname van Fair Phillis

Kerstconcert "Carols for Charity" op 21 december 2017 in de Dorpskerk te Capelle aan den IJssel

Van dit concert is de volgende opname te beluisteren:
- In dulci jubilo


Afscheidsconcert Jelle Leistra op 17 juni 2017 in de Adriaen Janzkerk te Rotterdam Oud-IJsselmonde

Van dit concert is hier de titelsong "Sing We And Chant It" te beluisteren.


Vocaal ensemble Animato staat altijd open voor nieuwe leden

Vocaal ensemble Animato is op zoek naar nieuwe stemmen om onze gelederen te versterken. Wij nodigen enthousiaste zangers uit de regio uit om zich bij ons aan te melden. Iedere kandidaat zal bij onze dirigent op afspraak voorzingen, waarna besloten wordt of definitieve deelname kan plaatsvinden en zo ja bij welke stemsoort het nieuwe lid zal worden ingedeeld. De contributie bedraagt 27,50 per maand.

Van nieuwe leden wordt verwacht:
o 100 procent enthousiasme en inzet
o Een goede zangstem
o Koorervaring is een pré
o Dat ze in staat zijn om de muziek thuis zelfstandig voor te bereiden (midi-files beschikbaar)

Het koor biedt:
o een warme, enthousiaste groep collega-zangers en -zangeressen
o stemvorming als vast onderdeel van de repetitie, waarbij wordt gewerkt aan een mooie koorklank en het ontwikkelen van individuele stemmen, gegeven door dirigent en professioneel zangeres Sanda Audere.

Contact
Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-40 36 07 56 of per e-mail via bestuur@vocaalensemble-animato.nl.

Animato repeteert sinds september 2017 elke dinsdagavond van 20.00 22.00 uur in de benedenzaal van kerkgebouw De Hoeksteen, Rivierweg 15, 2903 AJ Capelle aan den IJssel. Neem even contact op met het bestuur als u een repetitie wilt bijwonen.

Vrienden
Vocaal ensemble Animato kan niet zonder uw financiële steun. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ook bij onze vriendenkring wilt horen. Als wederdienst krijgt u korting op onze in eigen beheer georganiseerde concerten. Lees onze vriendenfolder.

Vocaal Ensemble Animato wordt gesponsord door:

Laatst gewijzigd: 11-oct-18